Hagar Peeters, Koffers zeelucht

Koffers zeelucht Beoordeling: 3 sterren

De mate waarin de gedichten van Hagar Peeters mij aanspreken wisselen nogal. Soms vind ik een gedicht helemaal geweldig, soms denk ik bij een gedicht “waarom heb je dit nou in je bundel opgenomen?” Hagar Peeters is zeker een dichteres met talent en wanneer ze haar gedichten voorleest, bijvoorbeeld op Onbederf’lijk Vers waar ik haar twee keer heb zien en horen voordragen, spreken ze me zeer aan, maar op papier lijken ze niet altijd van het papier los en bij de lezer aan te komen. Binnenkort lees ik haar eerste bundel en hoop ik dat mij daar meer gedichten uit aanspreken.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.