National treasure: book of secrets (regie: Jon Turteltaub)

National Treasure 2 - Book Of Secrets Beoordeling: 3 sterren

Als een ontbrekende pagina uit het dagboek van John Wilkes Booth opduikt, blijkt Ben Gates’ betovergrootvader betrokken te zijn geweest bij de moord op Abraham Lincoln. Gates trekt de wereld rond om de onschuld van zijn voorvader te bewijzen.

Al zappend kwam ik de film National treasure: book of secrets tegen. Een mix tussen Indiana Jones en The Da Vinci code, maar minder oorspronkelijk dan Indiana en minder bloedstollend en complex dan The Da Vinci code. Een spannende en vermakelijke film, maar geen cultureel hoogstandje. Bovendien een film van het type ‘die kijk je niet nog een keer’, maar een leuke avond zul je er zeker aan beleven

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.