Kees Torn, Inkijkexemplaar

Beoordeling:3 sterren

Kees Torn is een getalenteerd schrijver in de traditie van drs. P. Veel van zijn liedteksten en puntdichten zijn zeer vermakelijk en zitten stilistisch perfect in elkaar. Toch zijn er ook een boel teksten die op het podium (de teksten zijn afkomstig uit theatershows van Torn) waarschijnlijk goed werken, maar op papier minder goed over het voetlicht komen. Een leuke bundel, maar vooral een goede uitnodiging aan het publiek om de schouwburg op te zoeken en Torn te gaan bekijken en beluisteren.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.