Nijmegenonline.nl – 12 februari 2008

Bron:http://www.nijmegenonline.nl/nieuws/valentijnstaart-voor-beste-concierges-in-nijmegen/

D66: Valentijnstaart voor beste conciërges in Nijmegen

Ieder jaar deelt D66 Nijmegen op Valentijnsdag een valentijnstaart uit aan een instelling of organisatie die zij een hart onder de riem wil steken of een warm hart toedraagt. Dit jaar gaat de taart naar de beste conciërge van Nijmegen: het duo Henny van Dreumel en Rob Ouwerkerk van basisschool de Hazesprong.

Afgelopen maand kon iedereen in Nijmegen conciërges nomineren. Wim Pelgrim van D66 Nijmegen: ‘We zijn overstelpt met reacties, vooral van leerlingen maar ook van docenten en ouders. Geweldig dat het zo leeft! Een school kan geen goed onderwijs bieden zonder de ondersteuning van een goede conciërge’.

Er kwamen ruim honderdvijftig reacties binnen. In totaal zijn negentien conciërges van zeventien verschillende scholen genomineerd. Leerlingen, docenten, directeuren en ook ouders hebben de jury ervan proberen te overtuigen dat hun conciërge de beste was. Vele lovende woorden en complete kunstwerken zijn door de jury bekeken. Na rijp beraad heeft de jury, bestaande uit leden van D66 Nijmegen met wortels in het onderwijs, de winnaars bepaald: het duo Henny van Dreumel en Rob Ouwerkerk van basisschool de Hazesprong.

Wim Pelgrim van D66 Nijmegen over het winnende conciërgeduo: ‘Henny en Rob staan altijd voor iedereen klaar. Ze doen veel onzichtbaar werk en zijn nergens te beroerd voor. En ze werken fantastisch met elkaar samen, het is voor iedereen die op de Hazesprong leert en werkt een onafscheidelijk duo’.

Woensdag 13 februari om 12.45 uur bezoeken fractievoorzitter Duco Bodewes en Wim Pelgrim van D66 Nijmegen de Hazesprong om de taart persoonlijk aan het winnende conciërgeduo overhandigen. Alle andere genomineerde conciërges krijgen een mooie valentijnskaart.

De voorgaande Valentijnsdagtaarten gingen naar de Lindenberg en het Steigertheater (2007), de bewoners van Lent die zich bezighouden met verkeersplannen (2006), Doornroosje (2005) en docenten op het ROC (2004).

Bron: D66 Nijmegen

Deel dit bericht
Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.