Nieuwsbrief Plein66 – 2 juni 2008

Welke ervaringen hebben anderen met Plein66? “Maak je politiek werk makkelijker”

In de nieuwsbrief van Plein66 staan altijd tips om het gebruik van het systeem te vergemakkelijken. Ditmaal komt een gebruiker zelf aan het woord: Wim Pelgrim, actief D66-lid in Nijmegen, vertelt over zijn ervaringen

“Sinds 2006 ben ik actief op Plein66, eerst als testgebruiker, gewoon eens kijken wat het is, later ben ik het gerichter gaan inzetten.”
“Plein66 is ontzettend handig in mijn dagelijkse politieke praktijk. Zo hebben wij in Nijmegen veel publiciteit gehaald met het idee Conciërge van het jaar, dat we uit Den Haag hebben overgenomen via Plein66. Het Plan van aanpak Ledenbenadering en ledenactivering hebben wij als afdeling Nijmegen weer kunnen delen met diverse andere afdelinge in de partij. Twee voorbeelden van successen via Plein66.”
“Het belangrijkste van ieder systeem waarin kennis wordt gedeeld is input van die kennis. Hoe klein een idee soms ook is, het kan op andere plaatsen grote invloed hebben. Plaats daarom de bladwijzer of werkbalk in je internetprogramma en je kunt binnen enkele seconden een mening over een document, website of bericht plaatsen. Kleine moeite, groot succes!”

Bekijk het profiel van Wim hier:

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.