The Lord of the Rings (regie: Peter Jackson)

Beoordeling: 2 sterren

Fantasy en ik, het blijft een slecht huwelijk. In mijn jeugd (2001-2003) was Lord of the Rings echt een ding. Ik heb ze gezien op verjaardagen bij vrienden en later ook nog een keer met Jessie. Maar ook nu, in 2024, nu mijn kinderen de films graag willen zien, blijven het toch niet mijn films. Ik zie duidelijk overeenkomsten met Harry Potter, maar de films zijn zo godsgruwelijk traag. Er zijn te veel mensen die telkens door het gras rennen op weg naar het volgende gevecht en daarna verder door het gras rennen. De films zijn mooi vormgegeven en hebben de tand des tijds behoorlijk goed doorstaan, daarom 2 sterren, maar ik kijk ze niet meer.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

5 reacties op The Lord of the Rings (regie: Peter Jackson)

  1. GinkelKarin zeggen:

    @wimpelgrim de Hobbit films vind ik persoonlijk leuker dan LOTR. Ik word agressief van de getormenteerde blik van Frodo.
    De Enten vind ik dan wel weer geweldig.

    Zowel LOTR, Hobbit, HP en Starwars saga komen hier jaarlijks voorbij in de verschillende vakanties. #pyamadagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.