Roulerende leiders en ander onderwijs

Vaste manager maakt plaats voor ‘roulerend leider’ biedt interessante gedachten over de inrichting van een werkomgeving. Maar niet alleen werkomgevingen, maar ook onderwijs, verenigingen en vrijwilligersorganisaties kunnen iets met de nieuwste ideeën over samenwerken, leiderschap en management. Dat wil niet zeggen dat al dit soort ideeën direct 100% ‘goed’ of toepasbaar zijn, maar ze zetten je wel aan het denken over de vraag waar je mee bezig bent. Datzelfde geldt voor het onderstaande filmpje waarin Ken Robinson aangeeft wat er in de basale aannames onder ons onderwijssysteem mis is.

 

Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.