Dear Photograph

Via de website van de Volkskrant stuitte ik op Dear Photograph. Op deze website een even eenvoudig als charmant idee: je neemt oude familiefoto’s, gaat naar de plek waar de foto is genomen en maakt een foto van de foto. Een voorbeeld:

Dear Photograph,
I will always remember when I opened the package from the bride-to-be and the pink, watermark, taffeta material was all there, ready to be made into my bridesmaid dress. I left it on the bench by the front door only to have my roommate come upstairs and yell “Cool! Someone FINALLY bought a new shower curtain! But why the hell did you get pink?”. The marriage may not have lasted long, but this story will go down in history as one of my favorite to tell.
Meredith

Daarmee blijkt maar weer dat het liedje van Joop Visser niet altijd klop.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.