Persbericht Tilburg University over Valkuil.net

Het persbericht van Tilburg University over hun website www.valkuil.net is een mooi voorbeeld van de ontwikkeling die het aanleren van taal aan computers doormaakt. Ik kan op basis van een paar testzinnetjes niet zien of de website goed functioneert, maar het woord “eisje”  haalde hij er nog niet uit.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Persbericht Tilburg University over Valkuil.net

  1. JZ zeggen:

    “TOen hij werd verhuist werd de buurman boos wand die hat een aan gelechde tuin.”

    ‘Werdt’ werd (:P) wel gecorrigeerd, maar de rest vindt Valkuil.net helemaal toppie.

    Grammaticale fouten (d/t) worden er bij mijn testje niet uitgehaald.

  2. e. de ruiter zeggen:

    Ik heb dezelfde ervaring. Ik typte in: ik wordt tandarts, mijn broertje word pilloot. Alleen het woord pilloot werd gecorrigeerd. Is de Universiteit van Tilburg niet een beetje to opgetogen over deze ‘prestatie?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.