Docent school Gennep pleegde examenfraude – Maasland – voorpagina – Gelderlander

Docent school Gennep pleegde examenfraude – Maasland – voorpagina – Gelderlander

Als ik dergelijke berichten lees vraag ik me altijd twee dingen af. Ten eerste: wat brengt iemand ertoe om zijn eigen integriteit en vakbekwaamheid opzij te zetten? En daarnaast: welke druk is er op deze man uitgeoefend om tot dergelijk gedrag te komen?

Met andere woorden: wat zit er in deze man en wat zit er in de omgeving dat dít mogelijk maakt. Ik ben geen boe-roeper, maar in zo’n geval roep ik tot graag: aan de schandpaal!

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.